Zateplení fasád Kojeneckých ústavů Ústeckého kraje, Most

Informace o projektu

Účelem stavby bylo zateplení fasády objektu Kojeneckých ústavů Ústeckého kraje v ulici Husitské 1686 v Mostě. Jednalo se o udržovací práce na stávajícím objektu bez zásahu do jeho stávajícího využití. Při návrhu zateplení byly dodrženy technické požadavky na stavby a stávající bezbariérové přístupy a obecné technické požadavky zabezpečujících bezbariérové užívání staveb se neměnily. Stávající užitné kapacity stavby (zastavěná plocha, obestavěný prostor, užitná plocha, počet funkčních jednotek a jejich velikosti, počet uživatelů / pracovníků se dotčenými úpravami neměnily. Na zateplení budovy byl použit certifikovaný zateplovací systém ETICS v kvalitě třídy A s tepelným izolantem z minerální vlny. Povrchová úprava byla provedena z tenkovrstvé silikonové omítky o tl. zrna 2 mm. Součástí stavby byla i sanace povrchů stávající betonové opěrky, výměna související zábradelní konstrukce opěrky a rekonstrukce teras kojenecké ústavu včetně nahrazení stávajícího zábradlí novým.

Kontakt

Máte-li dotaz, týkající se této stavby, obraťte se na našeho zástupce:

Václav Vlček

ředitel závodu Severozápad

Napsat zprávu Zobrazit kompletní kontaktní údaje
Václav Vlček

Další reference

Rekonstrukce komunikace a vybudování nových parkovacích stání v ul. Vinařická, Jirkov

Stavba řeší rekonstrukci komunikace a vybudování 10 nových parkovacích stání v ulici Vinařická v městě Jirkov a je rozdělená na dva stavební objekty SO 01 a SO 02.Předmětem SO 01 je rekonstrukce vozovky, která bude v dotčeném úseku odfrézována. V několika úsecích budou vyměněny stávající silniční...

Zobrazit detail reference
Rekonstrukce komunikace a vybudování nových parkovacích stání v ul. Vinařická, Jirkov

Nástavba na stávající objekt základní školy, Vejprnice

U stavby Základní školy ve Vejprnicích se jednalo o provedení nástavby 3. nadzemního podlaží na dvou učebních pavilonech, demolici a novou výstavbu stávajícího propojovacího pavilonu, opravu a rekonstrukci prostor a technologií učebních pavilonů v 1. a 2. nadzemním podlaží. Účel užívání objektu...

Zobrazit detail reference
Nástavba na stávající objekt základní školy, Vejprnice

Zobrazit všechny reference