Rekonstrukce komunikace a vybudování nových parkovacích stání v ul. Vinařická, Jirkov

Informace o projektu

Stavba řeší rekonstrukci komunikace a vybudování 10 nových parkovacích stání v ulici Vinařická v městě Jirkov a je rozdělená na dva stavební objekty SO 01 a SO 02.Předmětem SO 01 je rekonstrukce vozovky, která bude v dotčeném úseku odfrézována. V několika úsecích budou vyměněny stávající silniční obrubníky za nové. Následně bude v délce 226,5m položena nová živičná vrstva krytu. Stávající niveleta a příčný sklon komunikace zůstane zachován, vozovka bude přímo navazovat na sousední komunikace a chodníky. Dešťová voda z povrchu zpevněných ploch bude odváděna do stávajících uličních vpustí a nově osazených betonových štěrbinových žlabů. Ty budou přípojkami DN125 napojeny do stávající dešťové kanalizace. V rámci SO 02 se na severním okraji stávající komunikace mezi ulici Hornická a vjezdem do Kludského vily vybudují nová podélná parkovací stání, celkem 10, o ploše 141m2. Zpevněná plocha parkovacích stání bude ze zámkové dlažby a bude přímo navazovat na přilehlou vozovku.Stávající kabelové vedení veřejného osvětlení a vedení plynu pod parkovací plochou bude uloženo do chrániček.

Kontakt

Máte-li dotaz, týkající se této stavby, obraťte se na našeho zástupce:

Václav Vlček

ředitel závodu Severozápad

Napsat zprávu Zobrazit kompletní kontaktní údaje
Václav Vlček

Další reference

Víceúčelový venkovní bazén, Karlovy Vary

Objekt venkovního bazénu přimyká k jižní straně stávajícího krytého bazénu a je přímo přístupný z haly tobogánu. Víceúčelový venkovní bazén je rozdělen na plaveckou, výcvikovou a neplaveckou část. Víceúčelový bazén obsahuje tři plavecké dráhy pro kondiční plavání, které jsou odděleny od dětských...

Zobrazit detail reference
Víceúčelový venkovní bazén, Karlovy Vary

Zateplení fasád Kojeneckých ústavů Ústeckého kraje, Most

Účelem stavby bylo zateplení fasády objektu Kojeneckých ústavů Ústeckého kraje v ulici Husitské 1686 v Mostě. Jednalo se o udržovací práce na stávajícím objektu bez zásahu do jeho stávajícího využití.Při návrhu zateplení byly dodrženy technické požadavky na stavby a stávající bezbariérové...

Zobrazit detail reference
Zateplení fasád Kojeneckých ústavů Ústeckého kraje, Most

Zobrazit všechny reference